ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ανοιγόμενες πόρτες & παράθυρα

Συστήματα κατάλληλα για κάλυψη μικρών ή μεσαίων ανοιγμάτων, με υψηλές απαιτήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας. Συνήθως χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία θυρών εισόδου ή βοηθητικών θυρών, καθώς και για τον εξαερισμό χώρων. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσουν είναι η ύπαρξη «καθαρού» χώρου λειτουργίας!

rylock hinged door 06
i diadikasia mas (3)

συρομενες πορτες & παραθυρα

Συστήματα κατάλληλα για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, υψηλής λειτουργικότητας, πρακτικότητας και αισθητικής με δυνατότητα κορυφαίων χαρακτηριστικών θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας, αφού πλέον τα σύγχρονα συστήματα παρουσιάζουν μεγάλη εξέλιξη κι ανάπτυξη. Δημιουργήστε open plan χώρους, υψηλής αισθητικής, με ποικιλία τυπολογιών, ευελιξία και δυνατότητα γωνιακών κατασκευών, χωρίς στύλο!

πτυσσομενα συστηματα

Συστήματα για την δημιουργία του απόλυτου ενιαίου χώρου εντός και εκτός του σημείου τοποθέτησης. Κατάλληλα για μεγάλα και πολύ μεγάλα ανοίγματα, τα πτυσσόμενα συστήματα αλουμινίου προσφέρουν πλήρη ελευθερία κίνησης και ευκολία πρόσβασης, χωρίς να στερούνται αισθητικής και υψηλών επιδόσεων θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας.

bifold doors high res
curtain wall cpd

Συστήματα Υαλοπετάσματος

Η χρήση των υαλοπετασμάτων αφορά κυρίως στην εξωτερική πρόσοψη μεγάλων κτηρίων, ωστόσο δύναται να χρησιμοποιηθούν και σε ιδιωτικές κατοικίες, καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες όπου απαιτείται «γυάλινη» όψη. Τα σύγχρονα συστήματα υαλοπετασμάτων απαιτούν ελάχιστη ως καθόλου συντήρηση, δημιουργούν ομοιόμορφο, γυάλινο αποτέλεσμα, στο οποίο αντανακλάται το γειτονικό περιβάλλον ενώ συνεργάζονται αρμονικά με κάθε τυπολογία πόρτας ή παραθύρου. Η μεγάλη εμπειρία μας στην εγκατάσταση υαλοπετασμάτων μας επιτρέπει να προτείνουμε λύσεις για οποιοδήποτε έργο.

θυρεσ εισοδου

Η κεντρική είσοδος της οικίας / έργου είναι ίσως από τα πιο σημαντικά σημεία, αφού καταδεικνύει την αρχιτεκτονική ταυτότητα του κτηρίου, ενώ δεν θα πρέπει να στερείται στοιχείων ασφάλειας, λειτουργικότητας, αισθητικής και design. Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ διαθέτει πληθώρα λύσεων και επιλογών για κάθε έργο και προϋπολογισμό. Θύρες απλές, ασφαλείας, αξονικές (pivot) σε διάφορες τυπολογίες και με ποικιλία επιλογών όσον αφορά στα εξωτερικά υλικά διακόσμησης.

pivot door header image
311469883 562985355829242 6471419273642836344 n

συστηματα σκιασης

Η ανάγκη προστασίας από τον ήλιο γίνεται διαρκώς πιο επιτακτική, ειδικά στα σύγχρονα αρχιτεκτονικά σχέδια, όπου τα συστήματα σκίασης αποτελούν αναπόσπαστο διακοσμητικό μέρος του έργου. Η εταιρία μας διαθέτει διάφορα συστήματα σκίασης, με σταθερές ή κινητές περσίδες, οριζόντιας ή κάθετης διάταξης καθώς και λούβρα (περσιάνες) αλλά και rolling shutters. Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης εκτός από το προφανές, αναβαθμίζουν και την ασφάλεια, βελτιώνοντας συνολικά την αίσθηση διαβίωσης.

Εσωτερικές Κατασκευές – Καμπίνες μπάνιων

Ευρεία κι ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων από την εταιρεία PCA, για κάθε ανάγκη, με μινιμαλ και εκλεπτυσμένη αισθητική, υψηλή ποιότητα και αυστηρές διαδικασίες παραγωγής, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία των προϊόντων και η λειτουργικότητα. 

balustrade header image

συμπληρωματικα προϊοντα

Οτιδήποτε μπορεί να αφορά σε κατασκευές με αλουμίνιο και γυαλί κι απαιτείται για να συμπληρωθεί ένα έργο, ανήκει στον τομέα δράσεις της εταιρείας μας! Γυάλινα κάγκελα με βάση αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες, επενδύσεις τοιχοποιίας, διαχωριστικά ή διακοσμητικά στοιχεία, γυάλινες θύρες και καμπίνες χώρων υγιεινής, είναι κάποιες από τις προσφορώμενες λύσεις που μπορεί να παρέχει η εταιρεία μας.

βιοκλιματικη περγκολα

Ο αύλειος χώρος κάθε οικίας δέχεται ηλιακή ακτινοβολία για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια τόσο της ημέρας, όσο και του έτους. Η επιλογή του κατάλληλου σημείου για να μπορέσει να απολαύσει κανείς τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, προϋποθέτει τη δημιουργία σκιάς αλλά και προστασίας από τα υπόλοιπα στοιχεία της φύσης γενικότερα, (βροχή, αέρα, κλπ.). Οι βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου της εταιρίας μας έχουν πληθώρα εφαρμογών και τυπολογιών ικανοποιώντας κάθε απαίτηση και ανάγκη. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως για παράδειγμα με σταθερά λούβρα αλουμινίου, κινητά λούβρα με μηχανισμό, (για απόλυτη πρακτικότητα και λειτουργικότητα), καθώς και λύσεις με πολυκαρβονικό υλικό, για μια πιο μοντέρνα προσέγγιση.

b pergola