Εταιρικο προφιλ

Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ εξειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, (κουφωμάτων),  προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και στα πιο απαιτητικά έργα.

Η πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού, η εξειδίκευση, η υψηλή τεχνογνωσία και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της εταιρείας, έχουν ως αποτέλεσμα την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και τα άρτια – από κάθε άποψη – παραδοτέα έργα.

Η εταιρεία μπορεί να αποτελέσει έναν έμπιστο συνεργάτη του Αρχιτέκτονα κι Εργολάβου, παρέχοντας λύσεις και τεχνογνωσία κι αναλαμβάνοντας έργα κάθε μεγέθους και βαθμού δυσκολίας. Στέκεται ωστόσο και δίπλα σε κάθε νέο ιδιοκτήτη, με συμβουλές, ιδέες κι ολοκληρωμένη υποστήριξη από την αρχή μέχτι και την παράδοση του έργου. Γι’ αυτό είμαστε Μαζί Σας Σε Κάθε Στάδιο!

our company

Μαζι σας σε καθε σταδιο

Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ στέκεται δίπλα και στον ιδιοκτήτη του έργου, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει τη βέλτιστη και πιο συμφέρουσα επιλογή για τον πελάτη.

Από τη σύλληψη της ιδέας και τη μελέτη των πρώτων αρχιτεκτονικών σχεδίων μέχρι και τη τελική τοποθέτηση κι έλεγχο των συστημάτων στο ολοκληρωμένο έργο, η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ εργάζεται με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της και την αγαστή συνεργασία της με τον αρχιτέκτονα κι εργολάβο κάθε έργου.

Σημαντικοί παράγοντες στην επιτυχία του έργου μας είναι και οι συνεργάτες της εταιρείας, που παρέχουν πιστοποιημένα, ποιοτικά προϊόντα αλλά και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη κι after sales support. Οι σύγχρονες απαιτήσεις των νέων έργων για υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, αισθητική, ασφάλεια και τελική, άψογη εφαρμογή στο έργο, αποτελούν τη μόνιμη στόχευση και στοίχημα της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ.