Η διαδικασια μας

Η κατασκευή του σπιτιού σας είναι ίσως το μεγαλύτερο project που θα αναλάβετε ποτέ! Σήμερα, έχει γίνει μια αρκετά περίπλοκη, επίπονη και μακρόσυρτη διαδικασία στην οποία απαιτείται προσεκτική επιλογή των επαγγελματιών που θα αναλάβουν όλες τις εργασίες του έργου σας!

diadikasia (2)
diadikasia (1)

Εμεις, διαθέτουμε τη πείρα, την αγάπη και τη γνώση για να σας καθοδηγήσουμε σωστά από την ιδέα και τον σχεδιασμό μέχρι και τη τελική τοποθέτηση και παράδοση των εργασιών μας!

Μαζί μας μπορεί το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα!

diadikasia 4

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι απλή και περιλαμβάνει 3 βήματα:

Το όραμα και η ιδέα σας

Προγραμματίζουμε συνάντηση για να
συζητήσουμε τις ιδέες σας, να εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις δυνατές επιλογές.

Υλοποίηση & Κατασκευή

Πάντα σε στενή συνεργασία με τον Αρχιτέκτονα
και τον Εργολάβο του έργου σας, ξεκινάμε
την υλοποίηση.

Τοποθέτηση & Έλεγχος

Παραδίδουμε το έργο ελέγχοντας κάθε
λεπτομέρεια, επιβεβαιώνοντας την επιμονή
μας στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

1.

Το όραμα και η ιδέα σας

Έχετε αρχιτεκτονικά σχέδια του υπό κατασκευή έργου σας; Επισκεφτείτε μας ή καλέστε μας για να προγραμματίσουμε σχετική συνάντηση για να συζητήσουμε τις ιδέες σας, να εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρουν οι εταιρείες συστημάτων αλουμινίου και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη βέλτιστη για ‘σας, επιλογή! Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ κι ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του έργου μπορεί να σας προσφέρει:Υποστήριξη και συμβουλές στην επιλογή των ιδανικών για εσάς λύσεων

Ανταγωνιστικές τιμές
Άριστης ποιότητας υλικά και εξαρτήματα, βάση των προδιαγραφών των συστημάτων αλουμινίου
Εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης υψηλής ποιότητας
Έγκαιρη παράδοση βάση και των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων του έργου

Το ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ θα σταθεί δίπλα σε ‘σας και τον Αρχιτέκτονα, ώστε οι ιδέες σας να γίνουν πραγματικότητα!

2.

Υλοποίηση & Κατασκευή​

Μετά τη τελική σας επιλογή και πάντα σε στενή συνεργασία με τον Αρχιτέκτονα και τον Εργολάβο του έργου σας, ξεκινάμε την υλοποίηση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, αλλά και η στενή μας συνεργασία με τις εταιρείες συστημάτων αλουμινίου, διασφαλίζουν τη άρτια κατασκευή των κουφωμάτων του έργου σας. Κάθε κατασκευή πραγματοποιείται βάση των τεχνικών προδιαγραφών και των στάνταρντ ποιότητας των εταιρειών που συνεργαζόμαστε!

Στο ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ κάθε τεχνικός είναι καταρτισμένος κι εκπαιδευμένος σε όλα τα σύγχρονα συστήματα αλουμινίου, κι έτσι διατηρούμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ποιότητας, σε κάθε μας έργο!

3.

Τοποθέτηση & Έλεγχος​

Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ διακρίνεται για την επιμονή της στη ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση των συστημάτων αλουμινίου κάθε έργου. Η στενή προσωπική σχέση που δημιουργούμε με τον Αρχιτέκτονα, τον Εργολάβο αλλά και τον ιδιοκτήτη του έργου, σε συνδυασμό με την επάρκεια του προσωπικού μας, εξασφαλίζουν τη τήρηση του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος εργασιών.

Η τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου πραγματοποιείται με σύγχρονες μεθόδους, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά κι εξαρτήματα. Οποιεσδήποτε ανάγκες υποστήριξης του έργου με ανυψωτικά μηχανήματα παρουσιαστούν μπορούν να καλυφθούν άμεσα, από επαγγελματίες συνεργάτες της εταιρείας μας.

Παραδίδουμε το έργο ελέγχοντας κάθε λεπτομέρεια, επιβεβαιώνοντας την επιμονή μας στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα!